Biztos Ingatlan
Vissza az ingatlanokhoz
Panorámás építési telek Fertőszentmiklóson

Panorámás építési telek Fertőszentmiklóson

19 400 000 Ft Ha már csendes kisváros, akkor legyen nyugodt környezetben az otthona. Érdemes megnézni, ha vmi igazán különlegesre vágyik!
Telekméret 1023 m2
Feltöltve 2024.04.25
Azonosító 1244
Bővebben

Általános adatok

Fekvés Fertőszentmiklós
Típus Építési telek
Ár 19 400 000 Ft
Telekméret 1023 m2
Feltöltve 2024.04.25
Azonosító 1244

Az épületről

Fertőszentmiklóson, PANORÁMÁS építési telek eladó! A telken víz, villany és csatorna közmű van, 30 %-ban beépíthető. Forgalomtól elzárt magánúton lehet megközelíteni, 4 telek került kialakításra, ő a leghátsó és legfelső telek. Szomszédok nincsenek, beépítési kötelezettség nincs, 3 oldalról bekerített. Egyedüli panorámás telek Fertőszentmiklóson! Igény esetén további 800 nm vásárolható hozzá!

A környezetről

Kolozsvári utcában található az építési telek. Rendezett szomszédok, távol az utca zajától.

Elhelyezkedés

AZ M85-ös autóúton megközelíthető Fertőszentmiklós, Sopron és Győr között található. A hazai vasútvonalak közül a Győr–Sopron-vasútvonal érinti, Intercity vonat megállóhely. 

Szolgáltatások

Fertőszentmiklós város, lakosainak száma kb. 4000 fő, bölcsőde, óvoda, iskola van a városban. Három határátkelőhely, Pomogy, Sopron és Kópháza is a közelben van.  Élelmiszerüzletek: Spar, CBA, Ábrahám Zöldség-Gyümölcs Bolt, Hentes, Pékségek. Építőanyag kereskedések, Feki Tüzép, Miga Ezermesterbolt, , Barkács-Faáru-Ajándéküzlet. Tabakok. Ruhaüzletek, Stb...Autókereskedés, Konditerem, 

Óvoda
Általános Iskola
Könyvtár
Orvosi rendelő
Élelmiszerüzlet

Közelben

Esterházy-kastély (Fertőd)
Széchenyi-kastély (Nagycenk)
Fertő–Hanság Nemzeti Park
Fertő tó
Hegykő Sá-Ra termál
Petőházi Strand és termálfürdő

Az Ön üzletkötője

Hadarits Kristóf képe
Hadarits Kristóf 0670/204-0562

Visszahívást kérek

Hétfőtől-Péntekig elérhető vagyok 7.30-19.30-ig. Szombaton délig. Ha nem veszem fel a telefont visszahívom, vagy küldjön sms-t, email-t, vagy viber üzenetet!

Hiteltanácsadás

Amennyiben hitelre van szüksége az ingatlan megvásárlásához, keressen! Az ügyintézés ingyenes! Banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel kaphat hitelt, Ausztriában dolgozóknak ausztriai hitel is megoldható!
Érdekel