Biztos Ingatlan
Vissza az ingatlanokhoz
Fertőszentmiklóson építési telek az új részen
Kizárólagos megbízás

Fertőszentmiklóson építési telek az új részen

23 900 000 Ft Liszt Ferenc utcában összközműves saroktelek eladó!
Telekméret 748 m2
Feltöltve 2024.04.23
Azonosító 1237
Bővebben

Általános adatok

Fekvés Fertőszentmiklós
Típus Építési telek
Ár 23 900 000 Ft
Telekméret 748 m2
Feltöltve 2024.04.23
Azonosító 1237

Az épületről

Fertőszentmiklóson, 748 nm nagyságú, ikerház építésére is alkalmas telek a Liszt Ferenc utcában eladó! Víz, villany, gáz és csatorna közmű bekötésre került, 3 x 25 Amper, 40 %-ban beépíthető. Akár 2 ikerház garázzsal vagy 4 kisebb ház garázs nélkül is építhető rá. Teljesen sík, rendezett, beépítési kötelezettség nincs, azonnal birtokba vehető!

A környezetről

A város központi részén, új építésű családi házas lakóövezetben található a telek, aszfaltos úton megközelíthető, közvilágítás kialakítva. 

Elhelyezkedés

AZ M85-ös autóúton megközelíthető Fertőszentmiklós, Sopron és Győr között található. A hazai vasútvonalak közül a Győr–Sopron-vasútvonal érinti, Intercity vonat megállóhely. 

Szolgáltatások

Fertőszentmiklós város, lakosainak száma kb. 4000 fő, bölcsőde, óvoda, iskola van a városban. Három határátkelőhely, Pomogy, Sopron és Kópháza is a közelben van.  Élelmiszerüzletek: Spar, CBA, Ábrahám Zöldség-Gyümölcs Bolt, Hentes, Pékségek. Építőanyag kereskedések, Feki Tüzép, Miga Ezermesterbolt, , Barkács-Faáru-Ajándéküzlet. Tabakok. Ruhaüzletek, Stb...Autókereskedés, Konditerem, 

Óvoda
Általános Iskola
Könyvtár
Orvosi rendelő
Élelmiszerüzlet

Közelben

Esterházy-kastély (Fertőd)
Széchenyi-kastély (Nagycenk)
Fertő–Hanság Nemzeti Park
Fertő tó
Hegykő Sá-Ra termál
Petőházi Strand és termálfürdő

Az Ön üzletkötője

Hadarits Kristóf képe
Hadarits Kristóf 0670/204-0562

Visszahívást kérek

Hétfőtől-Péntekig elérhető vagyok 7.30-19.30-ig. Szombaton délig. Ha nem veszem fel a telefont visszahívom, vagy küldjön sms-t, email-t, vagy viber üzenetet!

Hiteltanácsadás

Amennyiben hitelre van szüksége az ingatlan megvásárlásához, keressen! Az ügyintézés ingyenes! Banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel kaphat hitelt, Ausztriában dolgozóknak ausztriai hitel is megoldható!
Érdekel