Biztos Ingatlan

Ingatlanközvetítés

Irodánk a 9444 Fertőszentmiklós, Petőfi utca 65. szám alatt található. 2004 óta foglalkozunk ingatlanközvetítéssel és ingatlanfejlesztéssel. 

Sopron környékén, elsősorban Fertőd, Fertőszentmiklós, Fertőhomok, Hegykő, Pereszteg térségében. Ausztriához közel, megfizethető áron kínálunk eladásra ingatlanokat. A terület Magyarország észak-nyugati csücskében, a Soproni medencében, az Ikva völgyében terül el. Keresztülvezet rajta a GYSEV vasútvonal (Budapest-Győr-Sopron, Ebenfurt). A legközelebbi osztrák település Fertődtől 10 km-re található (Pamhagen). Fenti települések a 85-ös számú főút mentén, illetve az úgynevezett "fertőparton" helyezkednek el.

Hogyan zajlik az ingatlanközvetítés?

1
Fotók készítése, dokumentumok átnézése Az ingatlanról fotókat készítünk, átnézzük a rendelkezésre álló dokumentumokat (tulajdoni lap, térképkivonat), meghatározzuk az értéket, kitöltjük a megbízási szerződést.
2
Ingatlan felkészítése az eladásra Amennyiben indokolt, átvesszük az irányítást és mindent megteszünk azért, hogy az ingatlan a lehető legmagasabb áron kerüljön eladásra. Rendrakás, festés, nyílászárócsere, fürdő felújítás?! Nem probléma, akár saját forrásból megcsináljuk, hiszen a haszon garantált!
3
Hirdetés elkészítése Fotózás, marketing szövegírás, a különböző online csatornákon, termékekben elhelyezzük a hirdetéseket. Akár magyar, német, angol, orosz nyelven!
4
Kommunikáció az érdeklődőkkel Az érdeklődőkkel telefonon, e-mailben felvesszük a kapcsolatot, időpontot egyeztetünk, majd az ingatlant bemutatjuk.
5
Ártárgyalás Az eladó és a potenciális vevő közötti ártárgyalást irányítjuk, jogi és pénzügyi kérdésekben segítünk, az adásvételi szerződést elkészítjük.

Miért érdemes irodánkhoz fordulni, ha eladó ingatlana van?

15 éve az ingatlanpiacon
600+ értékesített ingatlan
500+ elégedett ügyfél
Visszatérő ügyfelek

További előnyök

Hogy tájékozódva az ingatlanárakról minél olcsóbban, minél jobbat vegyen!
Hogy ne később derüljenek ki a ház eltitkolt szerkezeti, konstrukciós hibái!
Hogy ne kerüljön a pénzintézetek károsultjai közé!
Hogy ne vásároljon tisztázatlan tulajdonviszonyú ingatlant!
Hogy a sok hirdetés közül tényleg az Ön számára ideális otthont találja meg!
Hogy, ha megtalálta az ingatlant akkor meg is tudja vásárolni!
Home Staging

Többért szeretné eladni?

Érdekel

Letölthető szerződés

Letöltöm a szerződést

Vegye fel velünk a kapcsolatot