Legjobb ajánlatunk

Agyagosszergény

Ár: 48.500.000 HUF ( 125.000 EUR )

Részletek

Ingatlan kereső

  • Típus:
  • Település:
  • Ára nagyobb mint (HUF) :
  • Ára kisebb mint (HUF) :
  • Rendezés :

Ingatlan közvetítés

A Biztos Siker Szórakoztató és Ingatlanközvetítő Betéti Társaság székhelye 9443 Petőháza, Kinizsi Pál u. 36. szám alatt található. Irodánk 1998 óta foglalkozik ingatlanközvetítéssel és ingatlanfejlesztéssel.

Sopron környékén, elsősorban Fertőd, Fertőszentmiklós, Fertőhomok, Hegykő, Pereszteg térségében. Ausztriához közel, megfizethető áron kínálunk eladásra ingatlanokat.
A terület Magyarország észak-nyugati csücskében, a Soproni medencében, az Ikva völgyében terül el. Keresztülvezet rajta a GYSEV vasútvonal (Budapest-Győr-Sopron, Ebenfurt). A legközelebbi osztrák település Fertődtől 10 km-re található (Pamhagen). Fenti települések a 85-ös számú főút mentén, illetve az úgynevezett "fertőparton" helyezkednek el.


A térségben lévő ingatlanokat a fentieken túl még számos tényező tesz keresetté. Így például a rendkívül és egyedülálló természeti adottságai, a Fertő-Hanság Nemzeti Park, illetve a Fertő-táj, melyet az UNESCO 2001. december 13-án a világörökség részévé nyilvánított. A térség természeti szépségei mellett a történelmi emlékek közelsége (Sopron, Fertőd, Nagycenk) is növeli a hely értékét. A terület fejlett infrastruktúrával rendelkezik, szinte valamennyi ingatlan rendelkezik víz-, villany-, gáz közművekkel és a szennyvízelvezetés is valamennyi településen megoldott.

A térség által kínált munkalehetőségek sem elhanyagolható szempontnak számítanak, az ausztriai munkahelyeken kívül a határközeli városokban is van lehetőség elhelyezkedni. Fertőszentmiklóson és Fertődön a VELUX Magyarország Kft, Fertőszentmiklóson működő gyárak a Hungaropro, A Wolf Plastik, az ABB szerviz, Petőházán a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft, a volt Cukorgyár területén működő kisebb cégek, Sopronkövesden az AUTÓLÍV kft stb…stb….

A településeken folyamatos a fejlődés, ez abból is megítélhető, hogy szinte valamennyi községben, illetve Fertődön telkesítések vannak folyamatban, mely a letelepedést, illetve az új otthonteremtést teszi ily módon is lehetővé. Valamennyi település rendelkezik óvodával, általános iskolával, orvosi rendelővel. E településeken kínált házas ingatlanok ára sok esetben megegyezik egy Sopronban kínált építési telek árával.

Fertőszentmiklósi és petőházi irodánkban, ügyvédi-jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Teljes körű segítségnyújtás, az értékbecslésen át, a hitelügyintézésig, az adásvételi szerződés lebonyolításáig.

Cím: 9444 Fertőszentmiklós, Petőfi u.65.
Mobil: 70/204-0562
E-mail:
WEBSITE BY:

Copyright © Biztos Siker Bt. 2005-2024 Layout: PWSDesign.com