Legjobb ajánlatunk

Fertőszentmiklós

Ár: 74.900.000 HUF ( 197.000 EUR )

Részletek

Ingatlan kereső

  • Típus:
  • Település:
  • Ára nagyobb mint (HUF) :
  • Ára kisebb mint (HUF) :
  • Rendezés :

Értékbecslés

A Biztos Siker Szórakoztató és Ingatlanközvetítő Betét Társaság 2003. óta foglalkozik ingatlanok értékbecslésével. Ügyfélkörét a Soprontól egészen Csornáig található ingatlanok tulajdonosai alkotják. Értékbecslést készít társasházi lakásokról, kertes családi házakról, építőtelkekről, mezőgazdasági ingatlanokról, ipari területekről, stb...

Az elkészített írásos szakvélemény tartalmaz az értékelt ingatanról tulajdoni lapot, térképkivonatot, valamint az aktuális állapotot bemutató fényképeket. Az értékbecslés módszere piaci összehasonlító adatokon alapuló értékbecslés vagy újra előállítási számításokon alapuló értékbecslés.

Az értékbecslés felhasználható a következő esetekben:

Ingatlan vásárlásnál a hitel igénybevételével vásárolt ingatlanokról a hitelt folyósító pénzintézet ingatlanforgalmi (ingatlan értékelési) szakvéleményt kér becsatolni, melyet vagy saját alkalmazásában álló, vagy más, független ingatlanforgalmi értékbecslő készíthet el. Természetesen irodánk a hitelbe bevont ingatlanok szakvéleményének elkészítését is vállalja.

A közös tulajdon megszüntetésére irányuló eljárások alapjául is szolgálhat a szakvélemény.

Ingatlan eladása előtt mindenképpen ajánlatos értékelési szakvélemény elkészítését kérni, hiszen ebben az esetben elkerülhető az ingatlan piaci ár alatti értékesítése vagy az indokolatlanul magas ár miatti évekig elhúzódó értékesítés. Irodánk az általunk hirdetett ingatlanok értékbecslését ingyenesen vállalja.

Igény esetén a Hadarits-Garamvölgyi Ügyvédi Iroda az ingatlanforgalmi szakvéleményt jogilag is hitelesíti.

Cím: 9444 Fertőszentmiklós, Petőfi u.65.
Mobil: 70/204-0562
E-mail:
WEBSITE BY:

Copyright © Biztos Siker Bt. 2005-2024 Layout: PWSDesign.com