Biztos Ingatlan

Találja meg álmai ingatlanát!

millió Ft-ig

Bemutatkozunk

Cégünk Sopron és Kapuvár között, elsősorban Fertőd, Fertőszentmiklós, Petőháza, Fertőszéplak, Fertőhomok, Hegykő, Pereszteg, Agyagosszergény térségében, Ausztriához közel, megfizethető áron kínál megvásárlásra ingatlanokat.

Ismerj meg minket!
Biztos Ingatlan tulajdonosok

Rólunk mondták

 • Köszönet

  "Köszönöm odaadó, profi munkádat! "


  Bohák Gyuri
 • Köszönet

  "Köszönjük azt a professzionalizmust és emberséget, amivel levezényeltétek ezt az egészet."


  Bognár Soma és Ákos
 • Ajánlás

  "Minden várakozást felülmúlt az együttműködésünk. Ingatlanvásárlás után segítettek az ingatlan felújításában és a haszonnal történő értékesítésben. Csak ajánlani tudom Kristófot és Marcellt! "


  Kiss Árpád

Biztos Ingatlan projektek

Cégünk foglalkozik ingatlanfejlesztéssel és építéssel is. Meglévő telkeinkre terveztetünk házakat és építtetünk családi házakat, téglából vagy könnyűszerkezetes technológiával. Csatlakozni bármelyik munkafolyamatban lehetséges! Ügyfeleink igényeikre szabhatják a terveket, az épület formájában, méretében, gépészeti megoldásokban, nyílászárókban is dönthetnek, és kiválaszthatják az általuk kedvelt a burkolatokat, színeket! Amennyiben ezeket a döntéseket ránk bízza, a kiválasztott ingatlan kulcsrakész állapotban is az Öné lehet.

Értékbecslés

Értékbecslés rövid határidővel. Ne az eladó ingatlanokat böngészve vagy a szomszédokra, barátokra hallgatva árazza be ingatlanát! Kérje profi szakember tanácsát!

Home Staging

Hozzuk ki az ingatlanból a legtöbbet! Adjuk el minél hamarabb, minél magasabb áron az ingatlant, és a vásárló is kapjon minőségibb, élhetőbb otthont! Mindez semmibe sem kerül Önnek! Járjon mindenki jól!