Unser bestes Angebot

Agyagosszergény

Kaufpreis: 48.500.000 HUF ( 125.000 EUR )

Details

Immobiliensuche

  • Immobilientyp:
  • Siedlung:
  • Preis höher als (EUR) :
  • Preis niedriger als (EUR) :
  • Sortieren :

Adatvédelem

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban bizonyos személyes adatokra (név, e-mail cím) szükség lehet. A honlap gondozói a tudomására jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adják ki. Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy - a megadott adatok alapján - a készítők a későbbiekben ne vegyék fel vele a kapcsolatot, úgy ezt a kérést a honlap gondozói minden esetben tiszteletben tartják.

Működéskor az alábbi legfontosabb alapelveket tartják szem előtt a honlap szerkesztői:

  • A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg, és nem adja tovább.
  • A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használja fel a betéti társaság, amire rendelkezésére bocsátották, és attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat.

A szerkesztőség az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.

A honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap: a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. A szerkesztők ezeket kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használják fel, és az adatokat a feldolgozás után megsemmisítik.

Adresse: 9444 Fertőszentmiklós, Petőfi u.65.
Mobil: 0036 70/204-0562
E-mail:
WEBSITE BY:

Copyright © Biztos Siker Bt. 2005-2024 Layout: PWSDesign.com